ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 46χρονου για εμπρησμό επιχείρησης

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 46χρονου για εμπρησμό επιχείρησης

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 46 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 9:15 το βράδυ της Πέμπτης (18/4), βάσει Δικαστικού εντάλματος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού κτιρίου, διάρρηξης κτιρίου με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Η υπόθεση αφορά σε πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο εσωτερικό καταστήματος αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αντικειμένων, στην Κάτω Πάφο, γύρω στις 5.10 τα ξημερώματα στις 29 Μαρτίου, 2019.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, η πυρκαγιά στο κτίριο είχε τεθεί κακόβουλα.

Της σύλληψης του 46χρονου, προηγήθηκε έρευνα η οποία διεξήχθη στην κατοικία του, στην παρουσία του ιδίου, το απόγευμα της Πέμπτης (18/4).

Κατά την έρευνα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και παρέλαβαν ως τεκμήριο ένα μπαστούνι, το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί από το κατάστημα στις 29 Μαρτίου, 2019.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top