ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε τροχιά τίτλου ο Απόλλωνας – Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΛ

Σε τροχιά τίτλου ο Απόλλωνας – Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΛ

Aπόλλωνας και ΑΕΛ «συγκρούονται», ξανά, αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος σε ένα Λεμεσιανό ντέρμπι που το τρίποντο είναι η μόνη λύση και για τους δύο!

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, χρειάζεται αυτή τη νίκη για να πάρει μια «άτυπη εκδίκηση» αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την «άσπονδη αντίπαλο» της, όμως για αυτό που «καίγεται» περισσότερο είναι να μείνει σε τροχιά τίτλου και να πάει στο ΓΣΠ για να τα δώσει όλα στη μεγάλη «μάχη» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Επίσης θα χρειαστεί να «νικήσει» και τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και την ψυχολογία που δεν είναι στα καλύτερα της. Ωστόσο, όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο είναι πεπεισμένοι ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ με την ψυχολογία στο… ζενίθ πάει στο ντέρμπι της πόλης με… φτερά στα πόδια! Προκρίθηκε στον τελικό, «κλείδωσε» την Ευρώπη, όμως σίγουρα θέλει και την 3η θέση. Έτσι θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς χωρίς άγχος, και με πίστη.

Ένα ντέρμπι της Λεμεσού που δεν θα μοιάζει με τα άλλα καθώς διακυβεύονται πολλά και για τις δύο ομάδες. Φυσικά και ξεχωρίζει ένα τέτοιο παιχνίδι πάντα, όποια και να είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top