VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Της Γεωργίας Παππούτα
Μέλη της ΕΜΑΚ από το πρωί της Δευτέρας (22/4) βρίσκονται στην λίμνη στο μεταλλείο Μέμι του Ξυλιάτου, για νέες έρευνες, με σκοπό τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης κόρης της Μαρί Ρόουζ.
Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος που έχει παραδεχθεί τον φόνο της μητέρας της 6χρονης αλλά και ακόμη ενός προσώπου, έχει υποδείξει στους ανακριτές την λίμνη στον Ξυλιάτο, ως το σημείο που άφησε το άψυχο σώμα της μικρής.
Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες τις προηγούμενες ημέρες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, το πρωί της Δευτέρας (22/4) επανάρχισε νέα επιχείρηση από τα μέλη της ΕΜΑΚ με ρομποτική κάμερα, ενώ αναμένεται να βοηθήσουν και μέλη των ΟΥΚ.
Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:







Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




