Τα πήραν… ΣΒΑΡΝΑ

Τα πήραν… ΣΒΑΡΝΑ

Εδώ και μέρες όποτε δίδεται η ευκαιρία σε Γιάννη Αναστασίου, Νεόφυτο Λάρκου, Σϊμο Ταραπουλούζη, Ράινερ Ράουφμαν, παρακολουθούν αγώνες άλλων ομάδων, όχι κυρίως για «κατασκοπεία» αντιπάλων, αλλά για σκανάρισμα παικτών που είναι στο δυναμικό αντιπάλων, ακόμη και ομάδων στο εξωτερικό.

Το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στο Παφιακό Στάδιο, ο Ράινερ Ράουφμαν στο «Αμμόχωστος» (στο ίδιο γήπεδο βρέθηκε και προηγούμενες αγωνιστικές ο Νεόφυτος Λάρκου), ενώ ο Σϊμος Ταραπουλούζης έκανε ταξίδι στο εξωτερικό για να δει παίκτες.

Όπως και να το κάνουμε, από τη στιγμή που δίδεται η δυνατότητα και ευκαιρία στους αξιωματούχους της Ομόνοιας, με την ομάδα να είναι εκτός στόχων, μεσολαβούν όσο πιο νωρίς γίνεται για να σκανάρουν όσο καλύτερα γίνεται παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο της νέας σεζόν, έτσι και πήραν… σβάρνα τα γήπεδα εδώ και μέρες.

Διαβάστε: 

Το έπραξαν ΔΥΟ φορές Λάρκου-Αναστασίου και Ράουφμαν! Δίχτυα στην κυπριακή αγορά…

Αυτό είναι… «ΜΕΝΟΣ»!

Πήγε να δει τον Μολ, αλλά ήταν χάλια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE