Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της απολογείται στους Ομονοιάτες για την εμφάνιση με τη Νέα Σαλαμίνα και τονίζει ότι όλοι αξιολογούνται καθημερινά.

Αναλυτικά:

Διαπιστώνονται αρκετά δημοσιεύματα ή αναφορές σε σχέση με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε την πάγια φιλοσοφία μας πως όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους και πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαραδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE