ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Συγκλονισμό εκφράζουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Συγκλονισμό εκφράζουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες δηλώνουν τον συγκλονισμό τους αναφορικά με την αποκάλυψη επτά κατά συρροή δολοφονιών γυναικών στον τόπο μας, ιδιαίτερα που οι δολοφονηθείσες γυναίκες ήταν αλλοδαπές.

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι το  δικαίωμα της ζωής αποτελεί το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και αν αυτό παραβιάζεται κατά συρροή σε μια Δημοκρατία, γίνεται προφανές ότι οι θεσμοί αυτής της Δημοκρατίας πάσχουν, ιδιαίτερα αν αυτή η Δημοκρατία θέλει να θεωρείται Ευρωπαϊκή.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάρει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις και να προβεί σε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και πράξεις ούτως ώστε να διαλευκανθούν πλήρως όλα τα εγκλήματα που έχουν αποκαλυφθεί.

Παράλληλα καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λάβει όλες τις απαραίτητες πολιτικές αποφάσεις και να προβεί σε όλες τις πολιτικές πράξεις που είναι αναγκαίες για την προστασία του κύρους του Κυπριακού Κράτους, για τη λειτουργία της Δημοκρατίας και την πλήρη προστασία των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ανθρώπου στην Κύπρο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE