ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα γέμιζαν την αγορά με πλαστά 50ευρα - Κουβαλούσε στο όχημα πέραν των 49 χιλιάδων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα γέμιζαν την αγορά με πλαστά 50ευρα - Κουβαλούσε στο όχημα πέραν των 49 χιλιάδων

Συνολικά 992 πλαστά χαρτονομίσματα, αντίστοιχης αξίας 49 χιλιάδων και 600 ευρώ, εντόπισαν την Τετάρτη 1/5 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 57χρονος.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την 1:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (1/5), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου εντοπίστηκαν 992 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 57χρονου, ενώ στη συνέχεια, στη βάση Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν και στη σύλληψη 66χρονου, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Οι 57χρονος και 66χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση κατασκευής, κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου χαρτονομίσματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE