ΚΥΠΡΟΣ

Η ΑΕΛ και η αξιοπρέπεια που κερδίζει

Η ΑΕΛ και η αξιοπρέπεια που κερδίζει

H AΕΛ απάντησε σε όλους τους καλοθελητές μαζί και ο Χρηστάκης Χριστοφόρου ο οποίος φρόντισε να κερδίσει έναν αγώνα που όλοι έλεγαν πως μάλλον θα έχανε από την Δόξα η οποία καιγόταν για βαθμούς.

Μπορεί η νίκη να μην σημαίνει και πολλά αφού η ΑΕΛ πραγματικά δεν καίγεται για βαθμούς αλλά από την άλλη κάθε νίκη είναι και σημαντική γιατί κρατά την ομάδα σε μια καλή ψυχολογία αλλά από την άλλη η ΑΕΛ με την χθεσινή της νίκη κέρδισε στον κόσμο της την ευκαιρία για να τους βλέπει όλους στα ματιά. Ακόμα και στην οικογένεια των φίλων της ΑΕΛ κάποιοι πίστευαν πως η ομάδα τους θα παρουσιαζόταν μάλλον αδιάφορη και θα έχανε το παιχνίδι

Αντ αυτού ο Χρηστάκης Χριστοφόρου είδε την ομάδα του να κερδίζει και να παίρνει τους τρεις βαθμούς και παρά το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν παίκτες από αυτούς που δεν θεωρούνται βασικοί. Έτσι λοιπόν μετά από την πρόκριση έρχεται και ένα παιχνίδι αδιάφορο Το οποίο η ΑΕΛ κερδίζει και κερδίζει πολλά στο κεφάλαιο αξιοπρέπεια.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top