Θέλουν «ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ» και στον ΤΕΛΙΚΟ!

Θέλουν «ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ» και στον ΤΕΛΙΚΟ!

Το έκανε και προχτές ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ Ρούμπεν Χουράδο. Στους πανηγυρισμούς των τερμάτων έβαλε και το… δάχτυλο στο στόμα.

Ο Ισπανός με τα δυο γκολ που σημείωσε ενάντια στην Ομόνοια… πήγε στα 12 συνολικά στο πρωτάθλημα. Σκόραρε και 4 φορές στον θεσμό του κυπέλλου (τα δυο ήταν στον πρώτο ημιτελικό με τον Απόλλωνα), η σούμα των 16, αποτελεί ρεκόρ καριέρας (σε μια σεζόν) για τον ποδοσφαιριστή.

Πριν δυο χρονιές είχε σημειώσει 13 τέρματα, με τα χρώματα της Ατλέτικο Μπαλεάρες στην πατρίδα του.

Μια χαρά τους… βγήκε στην ΑΕΛ ο Χουράδο, μπορούσε πάντως να πάει και ψηλότερα το κοντέρ του στο σκοράρισμα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε υποστεί «εμπλοκή» για ένα τρίμηνο στον θεσμό του πρωταθλήματος, αφού από τα μέσα του Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος του Μάρτη, δεν είχε ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην οικογένεια των κίτρινων της Λεμεσού, ελπίζουν ότι η ρέντα που έχει τον τελευταίο μήνα ο Ισπανός φορ, θα συνεχιστεί μέχρι και τον τελικό της 22ας του Μάη με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE