ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΧΟΝΤΡΕΣ ευθύνες της διοίκησης και τα «ΠΥΡΑ» στον Κονναφή…

Οι ΧΟΝΤΡΕΣ ευθύνες της διοίκησης και τα «ΠΥΡΑ» στον Κονναφή…

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούρης δεν μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό, αφού σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Cytavision, τόνισε ότι είναι καλοδεχούμενη η κριτική προς τη διοίκηση για τα σημαντικά λάθη που έγιναν.

Εκείνο που περιμένει ο κόσμος, είναι να λειτουργήσουν διαφορετικά στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, για να καταστήσουν ξανά δυνατή την ομάδα.

Το καταλαβαίνουν λογικά οι διοικούντες ότι έκλεισε ο κύκλος μερικών παιχτών, γι αυτό και προγραμματίζουν πολλές αλλαγές στη στελέχωση του ρόστερ.

Πέραν του ότι δεν αποδείχθηκαν πετυχημένες οι περισσότερες μετεγγραφές του περασμένου Καλοκαιριού. Μερικοί παίχτες απογοήτευσαν πλήρως (κυρίως ο Καραγιόλ, αλλά και ο Μπρου δεν πρόσφερε ιδιαίτερα πράγματα), αλλά έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση θα μπει προσεχώς σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για να διακόψει πρόωρα μερικά συμβόλαια. Οι αλλαγές ενδεχομένως να «αγγίξουν» και παίχτες-παλιοσειρές.

Αυξάνονται οι οπαδοί που εξακοντίζουν «πυρά» εναντίον του διευθυντή ποδοσφαίρου Πέτρου Κονναφή, για το ότι τα έκαμε… θάλασσα στις μετεγγραφές. Μερικοί στέλνουν μηνύματα στον πρόεδρο Κίρζη, ότι πρέπει να ζητήσει ευθύνες κι απ’ αυτόν.

Τέτοια πρόθεση δεν έχει ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, λαμβανομένου υπόψη ότι πριν δυο μήνες αποφάσισε να του δώσει θεσμικό ρόλο στην εταιρία. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε σαν άτυπος τεχνικός διευθυντής της λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top