ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντός των υδάτων ο δύτης – Αναζητά την τρίτη βαλίτσα παρά τις δυσκολίες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντός των υδάτων ο δύτης – Αναζητά την τρίτη βαλίτσα παρά τις δυσκολίες

(11:30 -7/5)  Εισήλθε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύτης με σκάφανδρο και βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο που είχε προηγουμένως σηματοδοτηθεί.

Ο δύτης στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Εντός της λίμνης επιχειρεί και το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ.

Ακολούθως οι έρευνες θα συνεχιστούν με τη συνδρομή της ρομποτικής κάμερας.

Θυμίζουμε ότι έχουν σηματοδοτηθεί τρία σημεία εντός της λίμνης από το απόγευμα της Δευτέρας (6/5).

Την  Δευτέρα (6/5) ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο. Δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.