LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη (07/05)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη (07/05)

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, με τη θέση του Κρόνου να μας επιβάλει την πειθαρχία! Ίσως να αισθανθούμε κάπως άβολα στον εργασιακό μας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες.

Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνυπάρξουμε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στα άτομα που μας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθανόμαστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό μας λόγο ή τη συμβουλή μας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα όλα εξαρτώνται από τη δική μας διάθεση, που μοιάζει να είναι κυκλοθυμική. Έτσι ενώ ξεκινώντας από μια ευχάριστη συνάντηση, για φαγητό ή ποτό, ίσως για κάποια αγορά προσωπικών μας πραγμάτων, μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη σύγκρουση και να σας χαλάσει τη διάθεση. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ
Κάνε έναν πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σου και δες κατά πόσο έχεις καταφέρει να εκπληρώσεις τους στόχους που είχες θέσει. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Ως προς τη σχέση σου, το τετράγωνο της Αφροδίτης παρεμβάλει εμπόδια, το πείσμα σου δεν σε αφήνει να δεις τα βαθύτερα αίτια τις διαφοράς απόψεων με το ταίρι σου. Δείξε διαλλακτικότητα γιατί η ένταση αυτή μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε δικά σου λάθη.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός στον 1ο οίκο σου σε πτώση σε πιέζει σήμερα. Θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σου, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις αυταρχική. Φρόντισε να βρεις ισορροπία και μέτρο για να φέρεις αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιο πρόσωπο ίσως επανέλθει στη ζωή σου σήμερα, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητά σου. Έχεις την ευκαιρία να φανείς γενναιόδωρη σήμερα, κάτι που αν το κάνεις θα ανταμειφθείς από το Σύμπαν.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την έμφυτη αίσθηση του χιούμορ, τη διπλωματία σου, τις επιδέξιές σου κινήσεις και τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις γύρω σου ένα κλίμα ήρεμο και αρμονικό. Έχεις έντονο σεξαπίλ σήμερα και μπορείς να σαγηνέψεις το αντικείμενο του πόθου σου!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο του Ήλιου συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Η μέρα σου χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές ευτυχίας, που για τον καθένα μπορεί να έχουν και άλλη απόχρωση. Ίσως να έρθει στον κόσμο ένας απόγονός σου, μπορεί να συναντήσεις το ιδανικό σου ταίρι ή απλά να εκφράσεις κάποιο δημιουργικό σου ταλέντο και να αισθανθείς γεμάτη!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΛΕΩΝ
Μια έντονη μέρα η σημερινή με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική. Θα είσαι απίστευτα ανταγωνιστική σήμερα και θα θέλεις να κατατροπώσεις στους αντιπάλους σου, πραγματικούς ή φανταστικούς. Εάν δεν είσαι σίγουρη όμως για τη δύναμη των όπλων σου, καλύτερα κάθισε στα αυγά σου. Φυλάξου από διπρόσωπους φίλους ή κρυφούς εχθρούς που μπορούν να σε βλάψουν.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια πολύ δυναμική και δημιουργική μέρα, με το εξάγωνο του Ήλιου να δίνει ευκαιρίες στο ωροσκόπιό σου,  ιδίως αν έχεις προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι, ασχολείσαι με τον αθλητισμό ή κάνεις δουλειές που απαιτούν σωματική δύναμη. Θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και αποτελεσματικά! Δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις χρόνο, αν και θα πρέπει να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΖΥΓΟΣ
Η εργασιακή σου μέρα θα είναι αφόρητα βαρετή και ρουτινιάρικη, οι ερωτικές σου υποθέσεις όμως κινούνται με την ταχύτητα του φωτός σήμερα με τον Άρη στον 9ο οίκο από τους Διδύμους να σε ευνοεί! Το άγχος σου έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Ίσως και να προχωρήσει τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 29, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα με τον Ήλιο στον Ταύρο στον 7ο οίκο σου, θα είναι μια μέρα που η ευαισθησία σου θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα αλλάξεις απόψεις πολλές φορές, θα προβληματιστείς αλλά λύση δεν θα βρεις εύκολα. Η καλή επικοινωνία σου με τους συναδέλφους ή συνεργάτες θα σε βοηθήσει να έχεις μια όσο γίνεται πιο ήρεμη και αποδοτική μέρα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η μέρα που αισθάνεσαι ότι πρέπει να κλείσεις έναν κύκλο, να δώσεις οριστική λύση σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Εάν το καταφέρεις, με τη θέση του Ερμή στον 6ο οίκο σου, θα μπορέσεις να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου στις τρέχουσες εξελίξεις. Κάποια απρόοπτα ωστόσο δεν αποκλείεται να σου χαλάσουν τη μέρα, εάν δεν τα αφήσεις να σε επηρεάσουν θα είναι ανάξια λόγου. Η μέρα είναι συνολικά θετική!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 31, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα απολαύσεις τη σπιτική ατμόσφαιρα σήμερα και θα χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μόνο που προς το βράδυ θα έχεις μπουκώσει από την τόση ευτυχία και θα θέλεις να ξεδώσεις. Η μέρα προσφέρεται για ξεγνοιασιά, ακόμη και για ξέφρενη διασκέδαση με τη Σελήνη στους Διδύμους. Αν είσαι single, ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου κάνει κλικ.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σου είναι δύσκολο να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα πράγμα κάθε φορά σήμερα. Το μυαλό σου τρέχει στην καινούρια σου ερωτική κατάκτηση, θα πρέπει όμως να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Ίσως να υπάρξει ένας διαπληκτισμός με συνάδελφο στον εργασιακό σου χώρο, λόγω διαφοράς αντιλήψεων. Φρόντισε να διαχειριστείς τις καταστάσεις διπλωματικά, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία να παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σου μοιάζει λίγο με το τρενάκι του τρόμου -με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να σε πιέζει ψυχολογικά, πότε στα πάνω του, πότε στα κάτω του. Σήμερα είναι μια μέρα που επικρατεί ψυχρή ατμόσφαιρα και σχετική αδιαφορία. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου σε μη αποδοτικές ή μη παραγωγικές κινήσεις, γιατί στο τέλος θα κουραστείς και θα απογοητευτείς.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top