ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την εκβίαζαν για ερωτική συνεύρεση και χρήματα, αλλά τους τη χάρισε η 25χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την εκβίαζαν για ερωτική συνεύρεση και χρήματα, αλλά τους τη χάρισε η 25χρονη

Απειλούσαν 25χρονη, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας, απετώντας χρήματα αλλά και ερωτική συνεύρεση, με την Αστυνομία στη Λεμεσό να συλλαμβάνει κατόπιν οργανωμένης και υπό κάλυψη επιχείρησης, 22χρονο και 25χρονο.

Από το εδώλιο του μάρτυρα πέρασε τη Δευτέρα (6/5), η 25χρονη γυναίκα από την Ινδία, η οποία τον Φεβρουάριο είχε καταγγείλει στην Αστυνομία εκβιασμό από δύο ομοεθνείς της, καταθέτοντας ενόρκως στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ότι δεν θέλει να καταθέσει εναντίον του 22χρονου και 25χρονου, αφού πλέον έχουν συμφιλιωθεί.

Οι δύο άντρες, σύμφωνα με την τότε καταγγελία της 25χρονης, έχοντας στην κατοχή τους βίντεο ερωτικού περιεχομένου, της ίδιας με πρώην ομοεθνή σύντροφο της, ο οποίος έχει φύγει από την Κύπρο, ζητούσαν από τη νεαρή, χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ αλλά και να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, για να μη διαρρεύσουν το βίντεο.

Η Αστυνομία στη Λεμεσό, λαμβάνοντας και αξιολογώντας την καταγγελία της 25χρονης, συνέλαβε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, τον 22χρονο και 25χρονο. Οργανώθηκε επιχείρηση με υπό κάλυψη αστυνομικούς, αφού οι δύο είχαν κλείσει ραντεβού με τη γυναίκα σε συγκεκριμένο σημείο της Λεμεσού.

Όπως λέχθηκε και στις 4 Φεβρουαρίου 2019, κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης των δύο Ινδών, στη κατοχή τους βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα στα οποία εντοπίστηκαν τέσσερα βίντεο που παρουσίαζαν την 25χρονη σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν άνδρα.

Τελικά, μετά και την απόφαση της 25χρονης να μην καταθέσει εναντίον τους τη Δευτέρα 6 Μαΐου, οι δύο άντρες απαλλάχθηκαν από πέντε κατηγορίες που αφορούσαν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εκβιασμό και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top