ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- ΈΓΓΡΑΦΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- ΈΓΓΡΑΦΟ

Παραλύουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλη σχεδόν την Κύπρο, λόγω της απεργίας της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, στις 8,9 και 10 Μαΐου.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα εντός της ημέρας (Τρίτη 7/5), η Ισότητα προχωρεί σε δίωρη στάση εργασίας, από τις 10:07 μέχρι τις 12:00, από τη Τετάρτη 8/5 μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Ως συνέπια της στάσης εργασίας, το Υπουργείο Οικονομικών και το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, εξέδωσαν ανακοίνωση την Τρίτη (7/5), ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το κοινό ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτης, εκτός τα ΚΕΠ Αμμοχώστου και Πόλης Χρυσοχούς, δεν θα εξυπηρετούν τους πολίτες.

Η Ισότητα προχωρεί σε στάση εργασίας, απαιτώντας ίση μεταχείριση όλων των δημοσίων υπαλλήλων, ανεξαρτήτως καθεστώτος εργοδότης, ενώ ζητούν να έχουν λόγο όπως όλες οι άλλες συντεχνίες σε θέματα που τους αφορούν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top