Α/ΔΡΟΜΟΣ: Εγκληματική ταχύτητα 24χρονου οδηγού

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Εγκληματική ταχύτητα 24χρονου οδηγού

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου εντόπισαν 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής (14/5), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο Τσερίου, αυτοκίνητο να οδηγείται με ταχύτητα 203ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος οδηγός, οδηγούσε με μαθητική άδεια οδήγησης ενώ δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλειας. 

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.