Mέσα ο Κάλβο εξω ο Αβραάμ

Mέσα ο Κάλβο εξω ο Αβραάμ

Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Τόνι Κάλβο στην προπόνηση της Ανόρθωσης και έτσι θα είναι στην αποστολή της Μεγάλης Κυρίας αντίθετα με τον Αβραάμ οποίος μπορεί να ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα αλλά μάλλον θα μείνει εκτός.

Ο Ισπανός ανέβασε ρυθμούς και έτσι θα είναι στην διάθεση του Αντρέ Πάους αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης. Από την άλλη ο Αβραάμ μένει εκτός αποστολής μιας και δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι μάλλον η επιστροφή του πάει για τον αγώνα με τον Ερμή.

 Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα μένουν οι Χόλγκερσον , Ιακοβένκο , Γκαρσία , και Κυριάκου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.