LIFESTYLE

Ο Tommy Hilfiger σου δείχνει πώς να φορέσεις το ανοιξιάτικο κοστούμι με τον πιο στιλάτο τρόπο

Ο Tommy Hilfiger σου δείχνει πώς να φορέσεις το ανοιξιάτικο κοστούμι με τον πιο στιλάτο τρόπο

Μαζί με το blue jean και το λευκό πουκάμισο, το κοστούμι αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Όλοι οι άνδρες οφείλουν να έχουν τουλάχιστον ένα κοστούμι στην ντουλάπα τους, το οποίο θα τους βγάλει «ασπροπρόσωπους» στα επαγγελματικά ραντεβού, στις επίσημες, αλλά και στις casual chic εμφανίσεις τους.


Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, με τα προσκλητήρια για... γάμους και βαπτίσεις να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, το κοστούμι αποτελεί το κομμάτι-κλειδί για ένα κομψό και στιλάτο look.

Φυσικά, μπορείς να ακολουθήσεις την παραδοσιακή γραμμή και να φορέσεις ένα κλασικό blazer και παντελόνι σε ίσια γραμμή με λευκό ή ριγέ πουκάμισο και γραβάτα ή λόγω άνοιξης, να «παίξεις» με το ντύσιμό σου και να δοκιμάσεις πιο σύγχρονους και ευφάνταστους mix n' match συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, δημιουργώντας ένα νεανικό αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό στυλ.

Κλασικό ή μοντέρνο, όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ο Tommy Hilfiger μέσα από την tailored συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 σου δείχνει τον τρόπο για να κάνεις μία σωστή και επιτυχημένη εμφάνιση!

Timeless style
Ακόμα κι αν είσαι λάτρης του κλασικού, ήρθε ο καιρός να ξεφύγεις από το σύνηθες (και αρκετά βαρετό για την εποχή) μαύρο. Επέλεξε ένα δίκουμπο, μονόπετο blazer και παντελόνι σε nave blue ή γκρι χρώμα και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι oxfords σε μαύρο ή ταμπά χρώμα. Μπορείς να κάνεις την εμφάνισή σου ακόμα πιο fashionable, διαλέγοντας γραβάτα σε πιο φωτεινές αποχρώσεις. Όσο για τους πιο τολμηρούς, θα λατρέψουν ένα πτι καρό κοστούμι ή πουκάμισο που φέτος είναι πολύ στη μόδα.

Young & Restless
Είσαι νέος, trendy και λατρεύεις τη μόδα. Σου αρέσει να «πειραματίζεσαι» με το στυλ σου και να κάνεις προχωρημένες ενδυματολογικές επιλογές. Αποκλείεται να σε δει κανείς να φοράς το κλασικό κοστούμι, εξ ου και προτιμάς να κάνεις mix n' match συνδυασμούς. Φόρεσε το μεσάτο μπλε σακάκι σου, με ένα στενό βαμβακερό παντελόνι σε λευκό ή παστέλ ροζ χρώμα με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers ή εσπαντρίγιες και ένα λευκό t-shirt με prints και κλέψε (ξανά) τις εντυπώσεις!

Sporty look
Για μία ακόμα πιο φρέσκια και μοδάτη εμφάνιση, μπορείς να αφήσεις στην άκρη το κλασικό στυλ blazer και να προτιμήσεις ένα σακάκι με ενσωματωμένο hoodie! Συνδυάζεται άψογα με πουκάμισο, το οποίο μπορείς να αφήσεις έξω από το παντελόνι δείχνοντας ακόμη πιο cool! Προσοχή όμως, το συγκεκριμένο look δεν απευθύνεται για formal βραδινές εμφανίσεις, αλλά για πιο casual! Προτίμησε να υιοθετήσεις το στυλ αν πας καλεσμένος σε μία βάπτιση, έναν γάμο σε παραλία ή ένα καλοκαιρινό πάρτυ.



Polo t-shirt
Λιγότερο επίσημο από ένα πουκάμισο, αλλά πιο κομψό από ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι, το κλασικό polo t-shirt ταιριάζει «γάντι» με το κοστούμι και χαρίζει μία sporty chic διάθεση στην όλη εμφάνιση. Tip: Αν επιλέξεις να φορέσεις polo t-shirt αντί για πουκάμισο, οπωσδήποτε να το βάλεις μέσα από το παντελόνι, να κουμπώσεις το πάνω μέρος του blazer και να βάλεις μία δερμάτινη ή πλεκτή ζώνη με λεπτή αγκράφα. Εκτός από το λευκό, το μαύρο και το μπλε, για μία πιο fashion εμφάνιση μπορείς να φορέσεις polo t-shirts σε παστέλ αποχρώσεις όπως απαλό ροζ, γαλάζιο ή λεμονί ή για ακόμα πιο προχωρημένες εμφανίσεις σε φλουό/neon χρώματα που είναι hot τάση αυτή την εποχή.

Pocket Square
Η ποσέτ, το μαντήλι δηλαδή που μπαίνει στο πέτο του σακακιού κάνει δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν και μπορεί να φορεθεί με ή χωρίς γραβάτα. Μπορείς να βάλεις το μαντηλάκι (κυριαρχούν τα ριγέ και τα prints) με αρκετούς τρόπους, είτε τριγωνάκι ή ορθογώνιο, είτε επιμελώς ατημέλητο, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τους ασορτί και τετριμμένους συνδυασμούς πουκαμίσου-γραβάτας-ποσέτ και να κάνεις ένα mix n’ match μοτίβων και χρωμάτων.

Η tailored συλλογή Tommy Hilfiger S/S 2019 είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top