ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαφράνς για ΟΛΑ: «Ήταν δύσκολο – Ότι κι αν έλεγε ο κόσμος για μένα…» – Τι είπε για ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαφράνς για ΟΛΑ: «Ήταν δύσκολο – Ότι κι αν έλεγε ο κόσμος για μένα…» – Τι είπε για ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την βράβευση του στα PASP Football Awards ο Κέβιν Λαφράνς μίλησε στα ΜΜΕ για το βραβείο του, την φετινή σεζόν, τον τελικό με ΑΠΟΕΛ αλλά και το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛίστικη τρέλα και ΧΑΜΟΣ για το Κύπελλο – Φοβερές σκηνές μπροστά στους παίκτες της ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά το βίντεο και όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της καλύτερης ενδεκάδας. Όπως είπα χρωστώ πολλά στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ».

Περίμενες ότι θα εξελισσόταν έτσι η σεζόν; Και για το γεγονός ότι για κάποιο διάστημα ήταν εκτός:

«Ναι ήμουν εκτός για 2-3 μήνες, ήταν δύσκολο για μένα. Άρχισα πολύ καλά τη σεζόν στην ομάδα και μετά έγινε ότι έγινε. Ήταν απόφαση του κόουτς εγώ όμως πάντα δούλευα και πίστευα στις δυνατότητες μου. Ότι κι αν έλεγε ο κόσμος για μένα εγώ έδινα έμφαση στη δουλειά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η σεζόν τελειώνει έτσι με ένα βραβείο και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε».

Για τα ματς με ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Ένας τελικός είναι τελικός, δεν συγκρίνεται με άλλα ματς. Είναι ο ίδιος αντίπαλος αλλά ο τελικός είναι πάντα ξεχωριστός».

Aν περίμενε να έχει αυτή την καριέρα στην Κύπρο: «Δεν το περίμενα, όταν υπογράφεις σε μια ομάδα δεν μπορείς να έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες. Εγώ βλέπω μέρα με την μέρα και δουλεύω σκληρά. Πολλοί λένε ότι είναι εύκολο να το λες αυτό για την δουλειά. Εγώ αυτό κάνω, συνεχίζω να δουλεύω και να προσπαθώ να παίζω. Αν πρέπει να παίξω καλά τότε θα παίξω καλά, αν πρέπει να παίξω άσχημα τότε θα παίξω άσχημα, αν πρέπει να κερδίσω βραβεία τότε θα τα κερδίσω».

Για τους χαμένους τελικούς της ΑΕΛ: «Δεν ήμουν εδώ στους άλλους τελικούς. Ξέρω ότι η ομάδα έχασε αρκετούς τελικούς, όμως στις 22 Μαίου είναι ένας νέος τελικός, έτσι δεν με απασχολεί τι έγινε στο παρελθόν. Με ενδιαφέρει να κερδίσω την Τετάρτη».

Για τον Ντόσα Τζούνιορ: «Μας βοηθάει όλους γιατί ο Ντόσα ήταν εδώ όταν η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα, έτσι ξέρει πως είναι να είσαι πρωταθλητής. Ήταν επίσης παρών σε τελικούς, ξέρει πως είναι να διεκδικείς τίτλους και μας βοηθάει πολύ. Είναι μεγάλος παίκτης και μας βοηθά όλους, ειδικά τους νεαρούς παίκτες».

Για το επόμενο βήμα της καριέρας του: «Όπως είπα είμαι συγκεντρωμένος στον τελικό που είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Δεν έχω κερδίσει κανένα τρόπαιο μέχρι σήμερα. Την επόμενη μέρα θα την δούμε, έχω συμβόλαιο μέχρι τέλος Μαίου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει, κάτι θα γίνει σίγουρα αλλά δεν μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή γιατί είμαι επικεντρωμένος στον τελικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top