Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Πάρτι στις κερκίδες, πρόκριση στο γήπεδο θέλει η ΑΕΚ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για την ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ απόψε θα φορέσει τα γιορτινά του για το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «δικέφαλος» με τον κόσμο να στήνει πάρτι στις κερκίδες καθώς έχει ανακοινωθεί από χθες το sold out θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση μετά το καλό αποτέλεσμα (1-1) το οποίο πήρε στον πρώτο αγώνα στο στάδιο «Καραϊσκάκης.

 Ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει στην ενδεκάδα τους Ανέστη, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδη, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα και Αραβίδη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE