ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα γυναίκας

ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν το όχημα γυναίκας

Υπόθεση εμπρησμού οχήματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από γυναίκα ιδιοκτήτρια του οχήματος ότι στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/5) το σταθμευμένο όχημα της, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στις 07:20 το πρωί κλήθηκε από την Αστυνομία στη σκηνή η πυροσβεστική υπηρεσία για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Μουττάλου - Τάφοι των Βασιλέων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στην καμπίνα του οχήματος ιδιοκτησίας γυναίκας στην Πάφο που διαμένει στο Μούτταλο.

Η Αστυνομία και η πυροσβεστική μετά τα διάφορα τεκμήρια που συνέλεξαν, με σκοπό την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE