ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα για άλλη μια κατηγορία- Άφαντος ο συνοδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Αναμένονται τα αποτελέσματα για άλλη μια κατηγορία- Άφαντος ο συνοδηγός

Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, αναμένει και τυπικά η Αστυνομία στη Λεμεσό, προκειμένου να προστεθεί και η κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, μαζί με τις κατηγορίες που αφορούν τροχαία αδικήματα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline από αρμόδια πηγή, ο Ελληνοκύπριος 19χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, μετά από καταδίωξη που προηγήθηκε γύρω στις 00:10 της Τρίτης (28/5), αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούν αμελή και επικίνδυνη οδήγηση.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων από το Κρατικό Χημείο, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί ότι τα 3,5 γραμμάρια άσπρης σκόνης που εντοπίστηκε στο όχημα του 19χρονου, είναι πράγματι κοκαΐνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έπεσαν» προειδοποιητικοί πυροβολισμοί προς όχημα – Πήδηξαν εκτός οδηγός και συνοδηγός

Για την υπόθεση εξακολουθεί να αναζητείται από την Αστυνομία ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο επέβαινε στο όχημα του 19χρονου και κατάφερε να διαφύγει.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 00:10 της Τρίτης (28/5) μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε περιπολία, αντιλήφθηκαν ύποπτο όψημα στην περιοχή Μουτταγιάκας, ενώ όταν έγινε σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

Τελικά ο 19χρονος ελάττωσε ταχύτητα και επιχείρησε μαζί με τον συνοδηγό να διαφύγουν, ενώ το αυτοκίνητο τους ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα ενοικίασης.

Ο 19χρονος συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο συνοδηγός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top