Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Έρευνες από το ελικόπτερο της Αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7) σε περιοχή της Αραδίππου στη Λάρνακα.
Στο επόμενο λεπτό ο Μίλερ άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το μοναδικό ερώτημα ήταν πια στα πόσα γκολ θα σταματήσει η Μπάγερν. Δυστυχώς για τους Ουκρανούς, οι Γερμανοί ήταν αμείλικτοι.
Δεν έδειξαν οίκτο και την φιλοδώρησαν με την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Οι αριθμοί στο φινάλε μαρτυρούν την εφιαλτική εμπειρία. Οι τελικές προσπάθειες ήταν 22-2. Η κατοχή τελείωσε στο 74-26.
Ο Νόιερ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ματς κοντά στην μεσαία γραμμή με τα χέρια στην μέση και το κοντέρ σταμάτησε στο 7-0. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ, αν υπήρχαν περισσότεροι παίκτες στην Μπάγερν με κίνητρο να σκοράρουν. Το έκαναν επιπλέον οι Μπόατενγκ (34’), Ριμπερί (49’), Μίλερ (51’), Μπάντστουμπερ (63’), Λεβαντόφσκι (75’), Γκέτσε (88’). Με άλλα λόγια σκόραραν 6 διαφορετικοί τύποι, με τους παίκτες της Μπάγερν να αρνούνται (ή να βαριούνται) να πανηγυρίσουν το τελευταίο γκολ του Γκέτσε.
Πανίκος Θεοδοσίου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις