ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι μόνο ο αντι – Μάγκλιτσα! Τι… σκαρώνουν άλλο για την επίθεση

Δεν είναι μόνο ο αντι – Μάγκλιτσα! Τι… σκαρώνουν άλλο για την επίθεση

Είναι γεγονός πως το κενό που άφησε η αποχώρηση του Άντον Μάγκλιτσα προ μηνών από το ρόστερ του Απόλλωνα ήταν μεγάλο και δεν καλύφθηκε από τις επιλογές παικτών που είχε στη δύναμη της η Λεμεσιανή ομάδα.

Έτσι, είναι επιτακτική ανάγκη, επιβάλλεται, η ενίσχυση με ιδανικό εκτελεστή των αντίπαλων εστιών από πλευράς επιτροπής προγραμματισμού της Λεμεσιανής ομάδας.

Παρόλα αυτά, πέρα της απόκτησης επιθετικού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Κροάτης φορ, στον Απόλλωνα κινούνται και για άλλη κίνηση της μπροστινής γραμμής.

Η αποχώρηση Φαουπάλα και Σκέμπρι δημιουργεί επιπλέον κενό στην επιθετική γραμμή έτσι στον Απόλλωνα διαβουλεύονται για να βρεθεί ένας ιδανικός ποδοσφαιριστής που να είναι φουνταριστός και εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: 

Θέλει… «Μάγκλιτσα» ο Σωφρόνης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top