Έχει συνέχεια η προσπάθεια της Ανόρθωσης

Έχει συνέχεια η προσπάθεια της Ανόρθωσης

Μπορεί η Ανόρθωση να έχασε από το ΑΠΟΕΛ χθες και να βρέθηκε εκτός από τον θεσμό του Κυπέλου αλλά η ζωή δεν τελειώνει ασφαλώς σε έναν αγώνα μιας και πλέον η Μεγάλη Κυρία εχει μπροστά της τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ερμή.

 Άλλωστε και ο Τζεισον Δημητριου είπε στις δηλώσεις που έκανε και την αλήθεια για την Ανόρθωση για την συνέχεια « καταφέραμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο μας στόχο την είσοδο μας στην εξάδα τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα , σήμερα δεν μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας και να καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Η κατάσταση στην Ανορθωτής έχει αλλάξει φέτος είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί , διοίκηση , κόσμος ,παίκτες και προπονητές»

Η μεγάλη προσπάθεια της Ανόρθωσης θα συνεχισθεί και ο αγώνας του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την πορεία της Βαρωσιωτικης ομάδας αυτό είναι δεδομένο και όπως φαίνεται ο κ Πάους εχει κτυπήσει το καμπανάκι στην ομάδα του και στους παίκτες του.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE