ΠΑΦΟΣ: Αναμένονται οι ελληνικές αρχές να παραλάβουν τον 49χρονο που καταζητείτο

ΠΑΦΟΣ: Αναμένονται οι ελληνικές αρχές να παραλάβουν τον 49χρονο που καταζητείτο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου οδηγήθηκε ο 49χρονος εναντίον του  οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές σχετικά με υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας .

Ο 49χρονος συγκατατέθηκε να εκδοθεί στις ελληνικές αρχές για διερεύνηση της υπόθεσης και εντός δέκα ημερών άντρες της ελληνικής αστυνομίας αναμένεται να αφιχθούν για να τον παραλάβουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος εντοπίστηκε σε οικοδομή  στην περιοχή Κισσόνεργας και τέθηκε υπό κράτηση.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν στην Ελλάδα  στις 24.11.2008  και 5.1.2018 και συγκεκριμένα στη Δράμα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE