Έσκασαν στα γέλια με την εμφάνιση της Έλιας Ιωαννίδου στην εκπομπή του Μουτσινά – ΒΙΝΤΕΟ

Έσκασαν στα γέλια με την εμφάνιση της Έλιας Ιωαννίδου στην εκπομπή του Μουτσινά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κύπρια ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Τρείς Λαλούν» στο Σιγμα, προέβη σε μια αποκάλυψη για ένα στυλιστικό της ατόπημα όταν ήταν νεαρή.

Συγκεκριμένα η Έλια όπως είπε πήγε σε ένα ραντεβού ντυμένη στα άσπρα και ο συνοδός της, της είπε την επική ατάκα: ‘ίντα ήρτες ντυμένη όπως το κωλόχαρτο’.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την αποκπάλυψη της Έλιας μέσα από την ‘Χρυσή τηλεόραση’ στην εκπομπή του. Ωστόσο αυτό που έκανε όλο το πλατό να ξεκαρδιστεί στα γέλια, ήταν η εμφάνιση της Βάνιας τυλιγμένη με χαρτί υγείας.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο παρακάτω: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE