«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής το σωματείου Φρέναρος FC 2000.

Αναλυτικά:

«Αναβολή στην ψεσινή γενική συνέλευση, με την ομάδα μας να εκπέμπει SOS και να βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της από την ημέρα ίδρυσης της (2000). Το ενδιαφέρον δείχνει να είναι μηδαμινό και η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ. Έχει οριστεί νέα εκλογική-καταστατική συνέλευση στις 22/06 ώρα 19:30 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρέναρου που θα κρίνει και το μέλλον αυτής της ομάδας. Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας, που αγαπούν αυτή την ιδέα, όπως δεν την αφήσουν να αναστείλει την λειτουργία της και να γίνει μια νέα αρχή για το καλό όλων μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE