«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής το σωματείου Φρέναρος FC 2000.

Αναλυτικά:

«Αναβολή στην ψεσινή γενική συνέλευση, με την ομάδα μας να εκπέμπει SOS και να βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της από την ημέρα ίδρυσης της (2000). Το ενδιαφέρον δείχνει να είναι μηδαμινό και η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ. Έχει οριστεί νέα εκλογική-καταστατική συνέλευση στις 22/06 ώρα 19:30 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρέναρου που θα κρίνει και το μέλλον αυτής της ομάδας. Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας, που αγαπούν αυτή την ιδέα, όπως δεν την αφήσουν να αναστείλει την λειτουργία της και να γίνει μια νέα αρχή για το καλό όλων μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE