Ανάρτηση ο… νέος του Απόλλωνα: «Ώρα να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση ο… νέος του Απόλλωνα: «Ώρα να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, Ντιέγκο Αγκίρε, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε όλους στη Ρεάλ Σαραγόσα.

Η ανάρτηση του:

«Πρέπει να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει πάρα πολύ… Να πω αντίο σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο όπως η Ρεάλ Σαραγόσα. Κλείνω εδώ μια σύντομη και δύσκολη φάση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την φροντίδα που έλαβα.. Παίρνω μαζί μου σπουδαίους ανθρώπους και όλο το προσωπικό που έκαναν την καθημερινότητά μου λες και ήμουν στο σπίτι. Τέλος, ευχαριστώ τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδωσαν. Μόνο ελπίζω και εύχομαι ότι την επόμενη σεζόν η Σαραγόσα θα επιστρέψει εκεί που αξίζει να είναι, στην πρώτη κατηγορία. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE