ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το πολυτελές όχημα του ιδιοκτήτη εστιατορίου

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το πολυτελές όχημα του ιδιοκτήτη εστιατορίου

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που εξερράγη σε αυτοκίνητο πολυτελείας στην Πεγεια γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6). 

Το όχημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων αντιλήφθηκε την φωτιά στο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία .

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε και ο ίδιος να κατασβέσει τη φωτιά χωρίς να τα καταφέρει ενώ ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε κάτω από το όχημα, την ώρα που άρπαξε φωτιά ένα πλαστικό δοχείο στο οποίο πιθανολογεί ότι υπήρχε εύφλεκτο υγρό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE