ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Έφτασαν στο σημείο οι Ιατροδικαστές – Τράγκολας και Αγγελίδης ενημερώνονται – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Έφτασαν στο σημείο οι Ιατροδικαστές – Τράγκολας και Αγγελίδης ενημερώνονται – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(12/6 – 16:05) Έφτασαν στην λίμνη Μεμί οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους, για αυτοψία στην σορό της 6χρονης Σιέρρα, που εντοπίστηκε το μεσημέρι.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο σημείο βρίσκονται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, όπου τυγχάνουν ενημέρωσης από την ομάδα που διενεργούνε τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης (12/6) o Νίκος Μεταξάς έδωσε νέα κατάθεση στους ανακριτές και υπέδειξε ακριβές σημείο στην λίμνη Μεμί, ως αυτό που είχε αφήσει το άψυχο σώμα της Σιέρρα.

Η ομάδα που διεξάγει έρευνες  εντός της Λίμνης, διερεύνησε τα σημείο που υπέδειξε το πρωί ο Νίκος Μεταξάς, όπως και άλλα σημεία και εν τέλει, εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης.

 

Θυμίζουμε ότι η σορός της μικρής Σιέρρα, εντοπίστηκε τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE