ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ανακουφισμένος ο Τράγκολας – «Δόξα Σοι ο Θεός»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ανακουφισμένος ο Τράγκολας – «Δόξα Σοι ο Θεός»

Φανερά ανακουφισμένος παρουσιάστηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το απόγευμα της Τετάρτης 12/06 μετά τον εντοπισμό της 7ης σορού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο κύριος Τράγκολας κατά την αποχώρησή του από την Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12/06 η σορός της άτυχης Σιέρα, αναφώνησε «Δόξα Σοι ο Θεός».

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ευχήθηκε ο τόπος μας να μην ξαναδεί έτσι περιστατικό και να μην ξανασυμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σορός της άτυχης 6χρονης εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων εντός της Λίμνης μέσα σε καλαμιώνες.

Η σορός βρέθηκε σαπωνοποιημένη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Έφτασαν στο σημείο οι Ιατροδικαστές – Τράγκολας και Αγγελίδης ενημερώνονται – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Τυλιγμένο με σεντόνι το άψυχο σώμα της μικρής Sierra - Σπεύδει Ιατροδικαστής στο σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE