ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Σε βάθος έξι μέτρων εντοπίστηκε σαπουνοποιημένη η σορός

ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Σε βάθος έξι μέτρων εντοπίστηκε σαπουνοποιημένη η σορός

Εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων η σορός της άτυχης Σιέρα το απόγευμα της Τετάρτης 12/06.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, εντοπίστηκε σορός «μικρού μεγέθους» σε βάθος έξι μέτρων.

Η σορός βρέθηκε σαπουνοποιημένη και δεμένη μέσα σε σεντόνι μαζί με τσιμεντομπλόκ.

Σορός που φέρεται να ανήκει στην 6χρονη Σιέρα.

Κληθείς να σχολιάσει εάν μετέβη το πρωί της Τετάρτης 12/06 ο 35χρονος ύποπτος, ο κύριος Αγγελίδης απάντησε πως είναι θέμα του ανακριτικού έργου και δεν επιβεβαίωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος ύποπτος μεταβαίνει το πρωί της Παρασκευής 14/06 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της 8ημερης προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE