ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: H καταπολέμηση των ναρκωτικών, παραμένει ύψιστη προτεραιότητα

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: H καταπολέμηση των ναρκωτικών, παραμένει ύψιστη προτεραιότητα

Η αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών, παραμένει για την Αστυνομία και για εμένα προσωπικά, μια ύψιστη προτεραιότητα, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης 12/6 ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σε εσπερίδα για τα ναρκωτικά που διοργάνωσε η ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.  

Σύμφωνα με τον Αρχηγό, το πρώτο τετράμηνο του 2019, έχουν κατασχεθεί από την Αστυνομία περίπου 131 κιλά κάνναβης, 56 κιλά ρητίνη κάνναβης και 32 κιλά κοκαΐνης. 

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο κ.  Μιχαηλίδης, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι η εκδήλωση γίνεται για να διευρυνθούν οι τρόποι επικοινωνίας της Αστυνομίας, μέσα από τη συζήτηση και τον διάλογο.

«Θέλουμε να καταγράψουμε σκέψεις και απόψεις γύρω από το φαινόμενο της εξάρτησης, ευελπιστώντας ότι μέσα από μια παραγωγική συζήτηση, με την κοινωνία των πολιτών, δυνατόν να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε καλύτερα, το τι θέλουμε ως κοινωνία και ποια θα είναι η πορεία", ανέφερε.
 
Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία βρίσκεται καθημερινά σε πλήρη ετοιμότητα «υλοποιώντας στοχευμένες δράσεις και μέτρα, υιοθετώντας πολιτικές και πρακτικές, οι οποίες έχουν συγχρόνως προληπτικό και κατασταλτικό χαρακτήρα».
 
Όπως είπε ο Αρχηγός της Αστυνομίας βασικότερο πεδίο δράσης της Δύναμης είναι η καταστολή και επί του προκειμένου, η αντιμετώπιση του φαινομένου των ναρκωτικών και ειδικότερα η σύλληψη και η προσαγωγή των εμπόρων και των διακινητών ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top