ΚΥΠΡΟΣ

Η Ομόνοια για την ποινή αλλά και την ζημιά στο σωματείο

Η Ομόνοια για την ποινή αλλά και την ζημιά στο σωματείο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία αναφέρεται στις ποινές της Δικαστικής Επιτροπής και ταυτόχρονα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για παρόμοιες συμπεριφορές που θα φέρουν την ομάδα σε δύσκολη φάση

Όπως υπολογίζει η διοίκηση της Ομόνοιάς η ποινή που επιβλήθηκε από την Δικαστική Επιτροπή έχει ήδη φέρει ζημιά στην ομάδα 77 χιλιάδων Ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σωματείο μας ενημερώνει για ποινές που του έχουν επιβληθεί από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε αυτούσιο το κείμενο με τις ποινές που έχουν επιβληθεί στο Σωματείο μας, όπως έχει αποσταλεί:

•    Χρηματική ποινή 20.000 ευρώ στο σωματείο και για τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες του σωματείου που θα διεξαχθούν με φιλάθλους η ΒΟΡΕΙΑ κερκίδα θα παραμείνει κλειστή για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Η εκτέλεση της πιο πάνω απόφασης, αναστέλλεται για 8 μέρες από την επόμενη της κοινοποίησης αυτής της απόφασης στο σωματείο σας, σύμφωνα με το Άρθρο 74 (Γ) του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΚΟΠ.

•    Χρηματική ποινή 2.400 ευρώ στο σωματείο γιατί οπαδοί σας χρησιμοποίησαν λέιζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρο 10.2 (ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Οι πιο πάνω χρηματικές ποινές με βάση το άρθρο 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών πρέπει να πληρωθούν εντός 30 ημερών από τη μέρα που λήγει η αναστολή της εκτέλεσης της ποινής.

Δεν θα ακολουθηθεί περαιτέρω απόφαση.

Ως εκ τούτου, το συνολικό πρόστιμο που καλείται να πληρώσει το Σωματείο μας ανέρχεται στις 22.400 ευρώ, ενώ εάν υπολογιστούν και τα χρήματα που θα χαθούν από το κλείσιμο της Βόρειας κερκίδας για δύο αγώνες, τα οποία εκτιμώνται περίπου στις 55.000 ευρώ, τότε το συνολικό ποσό που θα κοστίσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι συγκεκριμένες ποινές, ξεπερνά τις 77.400 ευρώ.

Είναι κρίμα να χάνεται ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, σε μία χρονική περίοδο που το Σωματείο μας πραγματοποιεί οικονομική εκστρατεία για να μαζέψει 900.000 ευρώ, ούτως ώστε να περάσει με επιτυχία τον έλεγχο της 31ης Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Είναι άδικο για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που προσφέρει χρήματα από το υστέρημά του για να σώσει την αγαπημένη του ομάδα, να πετάμε στα "σκουπίδια" ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να προσφέρει οικονομικές "ανάσες" στο Σωματείο μας και να το βοηθήσει να κάνει ένα βήμα προς τον στόχο της οικονομικής ανάκαμψης.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει μαζικά το παρών του στο αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και με την ένθερμη στήριξή του να σπρώξει την ομάδα μας σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Αυτή η στήριξη, από οποιοδήποτε μέρος της κερκίδας και εάν προέρχεται, επιβάλλεται να γίνεται μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και μακριά από ενέργειες που θα πληγώσουν περαιτέρω το Σωματείο.

Υπάρχουν τρόποι για να δημιουργήσουμε μία "καυτή" ατμόσφαιρα, χωρίς να ζημιώσουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάμε στον αυριανό αγώνα ενωμένοι σαν μία γροθιά, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top