ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσικλετιστής – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσικλετιστής – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/6) στην λεωφόρο Νεόφυτο Νικολαΐδη.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 55χρονη στην προσπάθειά της να εισέλθει σε λεωφόρο, ανέκοψε την πορεία του 65χρονου οδηγού μοτοσικλέτας.

Αποτέλεσμα του τροχαίου, ο σοβαρός τραυματισμός του 65χρονου.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Γεν. Πάφου αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε ότι χρειαζόταν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο για νοσηλεία στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στην εντατική. 

Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE