Eίναι ακόμα στο ΤΡΑΠΕΖΙ του Χαλένιους! Ποιους άλλους ΒΛΕΠΕΙ ο Τέτι…

Eίναι ακόμα στο ΤΡΑΠΕΖΙ του Χαλένιους! Ποιους άλλους ΒΛΕΠΕΙ ο Τέτι…

Η αρχική οικονομική προσφορά (γύρω στις 190 χιλιάδες ευρώ) του ΑΠΟΕΛ στην Σουντσβάλ για τον Χαλένιους, έχει απορριφθεί.

Ωστόσο, πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση των πρωταθλητών, να έχει ακόμα ανοικτή γραμμή με τον Σουηδικό Σύλλογο. Προφανώς παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν κάτι παραπάνω, για να κάνουν δικό τους τον 30χρονο Σκανδιναβό σέντερ φορ.

Τα άλλα ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ της ομάδας της Λευκωσίας, το τελευταίο 24ωρο, είναι αυτά του 28χρονου Γκανέζου χαφ Αιζακ Κοφί και του 23χρονου Ιταλού δεξιού μπακ Λορέντζε Ντίκμαν.

Είναι δεδομένο ότι θα σημειωθούν κι άλλες εξελίξεις προσεχώς, στα μετεγγραφικά ζητήματα του ΑΠΟΕΛ.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δυο μετεγγραφές του 19χρονου Κύπριου αμυντικού Χρήστου Σιέλη και του 29χρονου Σέρβου κεντρικού χαφ Ούρος Μάτιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE