Άντεξε απέναντι στο Περού η… ΤΥΧΕΡΗ Βενεζουέλα

Άντεξε απέναντι στο Περού η… ΤΥΧΕΡΗ Βενεζουέλα

Το Περού είδε τα δύο τέρματα που σημείωσε να ακυρώνονται με την υπόδειξη του VAR και παρότι έπαιξε με παίκτη περισσότερο στο τελευταίο τέταρτο δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Βενεζουέλας (0-0).

Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης του Κόπα Αμέρικα με πάμπολλες σκληρές μονομαχίες, πολύ πάθος, Περού και Βενεζουέλα κατέθεσαν τα πάντα στο Πόρτο Αλέγκρε και επιβραβεύτηκαν στο τέλος με ένα βαθμό.

Αν υπάρχει βέβαια μία ομάδα που να έμεινε δυσαρεστημένη από το τελικό αποτέλεσμα αυτή είναι το Περού που σκόραρε δύο φορές με Γκονζάλες (7’) και Γκερέρο (64’), όμως και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ μέσω VAR.

Η ηρωική Βενεζουέλα που αμύνθηκε μαζικά και έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 74ο λεπτό λόγω αποβολής του Λουίς Μάγκο, είχε δύο σημαντικές στιγμές με Κιντέρο (28’) και Ροντόν (47’) κράτησε ως το τέλος το 0-0, σε ένα πολύ σκληρό και τακτικό παιχνίδι με λατινοαμερικάνικη ομορφιά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE