Αποκαλύπτει το ποσό που πρέπει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ για αγορά του Μάτιτς

Αποκαλύπτει το ποσό που πρέπει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ για αγορά του Μάτιτς

Δανεικός στον ΑΠΟΕΛ είναι τη νέα σεζόν ο Ούρος Μάτιτς από την Κοπεγχάγη.

Εντούτοις, εάν και εφόσον η Κυπριακή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει τη νέα σεζόν, θα πρέπει να καταβάλει στην ομάδα της Δανίας το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ.

Αυτό αποκαλύπτει σε ανάρτηση του ο Δανός δημοσιογράφος Michel W Davidsen, ότι συμφωνήθηκε μεταξύ Κοπεγχάγης και ΑΠΟΕΛ για να δοθεί δανεικός στην Κυπριακή ομάδα ο Ούρος Μάτιτς.

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE