ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να κάψουν καταφύγιο σκύλων - Κινδύνεψαν δεκάδες σκυλιά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Προσπάθησαν να κάψουν καταφύγιο σκύλων - Κινδύνεψαν δεκάδες σκυλιά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια αποτρόπαια πράξη για την οποία το Κόμμα Για τα Ζώα Κύπρου ζητάει την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης, ούτως ώστε να βρεθεί ο ένοχος/οι που επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε καταφύγιο σκύλων στη Πάφο.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα (17/6) λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου έλαβε κλήση για φωτιά σε καταφύγιο σκύλων στην περιοχή Τρεμιθούσας, η οποία λίγο αργότερα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Να σημειώσουμε ότι εντός του καταφύγιου βρίσκονταν δεκάδες σκυλιά τα οποία κινδύνεψαν τόσο από την φωτιά όσο και από τον καπνό ο οποίος ήταν μεγάλος.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με πρόσφατη ανακοίνωσή του, καταδικάζει την εγκληματική πράξη κάποιων να βάλουν φωτιά στο καταφύγιο σκύλων και ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει την Τρίτη (18/6) με το Αρχηγείο αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να ζητήσει την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.

Επίσης ο Πρόεδρος του κόμματος θα επισκεφθεί την Τρίτη (18/6) το εν λόγω καταφύγιο όπου θα συναντηθεί με τους διαχειριστές του καταφυγίου αλλά και με την Αστυνομία.

Σε ανακοίνωση, του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει ότι «συμμερίζεται τον πόνο της τραγωδίας αυτής και μαζί με τη διαχειρίστρια του καταφυγίου κάνουμε έκκληση για άμεση βοήθεια όλων των απανταχού φιλόζωων που μπορούν και θέλουν να φιλοξενήσουν ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσουν και να πάρουν υπό την προστασία τους ένα από τα σκυλάκια που κινδύνεψαν από αυτή την κακόβουλη πράξη».

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Κόμμα θα μεταφέρει άμεσα στον Υπουργό Γεωργίας την έκκληση για να βρεθεί νέος χώρος για να μεταφερθεί το καταφύγιο.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το περιστατικό:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top