Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18/6) στο ThemaOnline, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι ο Ελληνοκύπριος μοτοσικλετιστής, φέρει κάταγμα στο χέρι ενώ είναι σε θέσει επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον.
Όπως εξήγησε ο κ. Μιχαήλ, τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο μοτοσικλετιστής φαίνεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος, κάτι που θα διαπιστωθεί με την ολοκλήρωση των ερευνών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Έκλεισε δρόμος
Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 22:00 της Δευτέρας (17/6), μοτοσικλέτα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε Ελληνίδα την περιοχή της Γερμασόγειας, λίγο πριν από τον κυκλικό κόμβο. Ο μοτοσικλετιστής στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




