ΔΙΕΘΝΗ

Ο Φαν Χάαλ για Φαλκάο

Ο Φαν Χάαλ για Φαλκάο

Κάθε άλλο παρά μήνυμα προς τον Ραδαμέλ Φαλκάο ήταν ο «υποβιβασμός» του στην ομάδα της Κ21, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να δηλώνει πως δεν ήθελε να τον ταπεινώσει και τόνισε πως η απόφαση πάρθηκε καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.

Ιδιαίτερη-αρνητική-απήχηση είχε στα αγγλικά Μέσα η απόφαση του Ολλανδού τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνιστεί ο Φαλκάο με τη δεύτερη ομάδα, τα οποία έκανα λόγο για απόφαση... ταπείνωσης προς τον παίκτη. Ωστόσο, ο ίδιος ο Φαν Χάαλ με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως η σχετική απόφαση πάρθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

«Διάβασα πολλά στις εφημερίδες περί ταπείνωσης. Δεν το νομίζω… Η απόφασή μου ήταν για επαγγελματικούς λόγους. Ούτε ο ίδιος ο Φαλκάο δεν αντέδρασε όπως τα Μέσα! Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα μόνο εκείνος, αλλά και ο Βίκτορ Βαλντές με τον Ράφαελ ντα Σίλβα. Το είπα και πριν πέντε μήνες: Κάθε παίκτης που δεν παίρνει συμμετοχή στα επίσημα ματς, είναι καλό να λαμβάνει χρόνο συμμετοχής στη δεύτερη ομάδα», ανέφερε

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top