ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Οργανωμένα σύνολα εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Δημήτρη Χριστόφια

ΚΥΠΡΟΣ: Οργανωμένα σύνολα εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Δημήτρη Χριστόφια

Δυσάρεστη είδηση για ολόκληρο το νησί αποτέλεσε ο θάνατος του τέως Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια το απόγευμα της Παρασκευής (21/6). Οργανωμένα σύνολα εκφράζουν την θλίψη τους. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό λαό σε όλη του τη ζωή, με εργατικότητα, ζήλο και αφοσίωση, σε όσα πίστευε.

Συλλυπητήρια στο ΑΚΕΛ, του οποίου ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν ηγετική φυσιογνωμία.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, για τη μεγάλη απώλεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΔΕΚ

Σύσσωμο το Κ. Σ. ΕΔΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στέλνουμε και στο ΑΚΕΛ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και στους οικείους του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια , καθώς επίσης και στην κομματική του οικογένεια, το ΑΚΕΛ.
 
Παρά τις ιδεολογικές διαφορές, αναγνωρίζουμε τον ανθρώπινο του χαρακτήρα, την τιμιότητα που τον διέκρινε καθώς και την αγάπη του για τον απλό άνθρωπο.
 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Το Kίνημα Oικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.


Ο εκλιπών υπηρέτησε την Κύπρο και το λαό μας, από σημαντικά πολιτειακά αξιώματα, σε κρίσιμα χρόνια για την ιστορία της πατρίδας μας.


Συλλυπητήρια εκφράζουμε και προς το ΑΚΕΛ το οποίο υπηρέτησε με υποδειγματική πίστη και αφοσίωση για πολλές δεκαετίες.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 Δήμαρχος και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας 

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Σε σχετικήα ανκοίνωση του Δήμου αναφέρεται επίσης ότι εκφράζουν ταυτόχρονα τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του και τους οικείους του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Δημήτρη Χριστόφια ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 72 ετών.

Ο κύριος Χριστόφιας υπηρέτησε τη πατρίδα από τα έδρανα της βουλής και ως πρόεδρος της Δημοκρατίας την περίοδο του 2008 με 2013.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και σε ολόκληρο το κόσμο του ΑΚΕΛ και της ΕΔΟΝ , καθώς και στο Γενικό Γραμματέα της ΕΔΟΝ, γιο του εκλιπόντος, Χρίστο Χριστόφια.

Ανακοίνωση Κ.Σ. ΕΔΟΝ

Από σήμερα, η Κύπρος και το Λαϊκό Κίνημα της Κύπρο είναι πιο φτωχά. Το οικοδόμημα της ΕΔΟΝ, που ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε για τόσα χρόνια και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, πενθεί μαζί με ολόκληρο το λαό.

Ο σύντροφος Δημήτρης Χριστόφιας «έφυγε» μετά από σκληρή μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα. Το Κ.Σ. της ΕΔΟΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου Δημήτρη.

Αυτή την ώρα τα λόγια περισσεύουν. Ακριβέ μας σύντροφε, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες, για όλα όσα μας δίδαξες, για το παράδειγμα που πάντα ήσουν. Η ΕΔΟΝ, θα έχει για πάντα τη ζωή και τη δράση σου, φάρο και καθοδηγητή.

Κάτω από το βάρος της μεγάλης αυτής απώλειας, το Κ.Σ. της ΕΔΟΝ αποφάσισε όπως αφιερώσει το επερχόμενο 32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών στον Δημήτρη Χριστόφια, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top