Τραγωδία στην Ελλάδα - Διπλό θανατηφόρο με θύματα δύο νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία στην Ελλάδα - Διπλό θανατηφόρο με θύματα δύο νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει το τροχαίο που προκάλεσε η 62χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου, όταν έπεσε πάνω σε μια ομάδα ποδηλατών έξω από την Πτολεμαΐδα, το μεσημέρι της Κυριακής (23/6).

Δύο από τα έξι θύματα έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο ένας νεκρός ήταν 26 χρόνων και γνωστός ποδηλάτης από το Πλατανόρευμα Σερβίων της Κοζάνης, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας 25χρονος από την Έδεσσα.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ηλικίας 20 ως 30 χρόνων νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα και ο ένας είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται από την Τροχαία η 62χρονη που του προκάλεσε.

Από τα πρώτα στοιχεία, προκύπτει ότι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας-Άρδασσας όπου κινούνταν η ομάδα των 12 ποδηλατών, πέφτοντας πάνω στο ένα από τα δυο γκρουπ στα οποία είχε χωριστεί.

Οι νεκροί και οι τραυματίες ανήκουν στην Assos-Forbikes Cycling Team, μια ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας. Πραγματοποιούσαν την συνηθισμένη προπόνησή τους, ξεκινώντας από την Πτολεμαΐδα προς το χωριό Άρδασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE