Ελπίδα για τους δανειολήπτες που μένουν εκτός «Εστία» - Στα σκαριά δύο νέα σχέδια

Ελπίδα για τους δανειολήπτες που μένουν εκτός «Εστία» - Στα σκαριά δύο νέα σχέδια

Οι δανειολήπτες που μένουν εκτός κριτηρίων και δεν ενταχθούν στο Σχέδιο Εστία ενδεχομένως να επωφεληθούν από άλλα σχέδια.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής την Πέμπτη 27/6.  

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Άγγελος Βότσης, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών που ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για το Σχέδιο Εστία, ανέφερε πως με την έναρξη των εργασιών της Βουλής τον Σεπτέμβριο, μετά από αίτημα βουλευτών, θα ξεκινήσει η συζήτηση για δύο νέα σχέδια προς βοήθεια δανειοληπτών.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE