Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Τριετές συμβόλαιο και… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με Ασίς στα γραφεία της Ομόνοιας!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ, Ρούμπεν Άλβες, τον οποίο εκπροσωπεί ο Νούνο Ασίς.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, Ruben Alves, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην FC Felgueiras.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Boavista φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ είχε αγωνιστεί επίσης στην FC Porto B και Braga B. Υπήρξε διεθνής με την ενική Πορτογαλίας U19.

Καλωσορίζουμε τον Ruben Alves στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE