ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκεί… «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ο Τιμούρ και ψάχνει στο παζάρι – Οι σίγουροι και το ΝΕΟ σκηνικό για Αρτυματά

Εκεί… «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ο Τιμούρ και ψάχνει στο παζάρι – Οι σίγουροι και το ΝΕΟ σκηνικό για Αρτυματά

Εδώ και αρκετές μέρες διαδραματίζεται το σήριαλ με τον Κωστάκη Αρτυματά και την Ανόρθωση με τον Τιμούρ Κετσπάγια να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ για να κλείσει το θέμα. Κλείνουν και επίσημα, Λόρια και Βργκοτς όπως και ο Νταουσβίλι ενώ επόμενος στόχος είναι η ενίσχυση στα εξτρέμ.

Είναι αλήθεια πως το σήριαλ με την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά από τον ΑΠΟΕΛ κρατάει καιρό όμως στην Κυρία είναι σε αναμονή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια βάζει πίεση στον ΑΠΟΕΛ καθώς ξέρει ότι ο παίκτης θέλει να βάλει τα κυανόλευκα όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη.

Από την άλλη και ο ΑΠΟΕΛ μέσω του εκπροσώπου τύπου του, Νεκτάριου Πετεβίνου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά με την δήλωση πως η Ανόρθωση ξέρει τι ζητούν και πως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες. Όπως όλα δείχνουν πως υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι την συμφωνία…

Οι 2 σίγουροι και ο Νταουσβίλι

Λόρια και Βργκοτς προπονούνται ήδη με την Κυρία όμως δεν ανακοινώθηκαν και επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Από εκεί και πέρα ο αμυντικός χαφ, Μουρτάζ Νταουσβίλι συμμετέχει στις προπονήσεις και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και αυτός συμβόλαιο με την Κυρία καθώς αφήνει καλές εντυπώσεις.

Υπόθεση ΕΞΤΡΕΜ

Ο επόμενος στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι η ενίσχυση της βαρωσιώτικης ομάδας στα άκρα της επίθεσης.

Η Κυρία στερείται επιλογών σε αυτή την θέση καθώς αυτή την στιγμή μοναδικές επιλογές είναι ο Ιωάννης Χατζηβασίλης και ο Φύτος Κυριάκου (προέρχεται από τραυματισμό) ενώ μπορεί να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις και ο Κατσαράβα.

Λεπτομέρειες για την πρώτη στο Λιοπέτρι

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει για την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας που θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Κοινοτικό Στάδιο Λιοπετρίου.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη, 3 Ιουλίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσει στο Κοινοτικό Στάδιο Λιοπετρίου την πρώτη της επίσημη προπόνηση ενώ θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της νέας περιόδου. Όλοι οι φίλοι της ομάδας μας είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν και να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όπως επίσης και για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Τα ταμεία και οι είσοδοί για εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

Σημειώνεται πως εισιτήρια εισόδου προπωλούνται τόσο διαδικτυακά μέσω του anotickets.com όσο και μέσω του Καταστήματος Αναμνηστικών στη Λάρνακα.

*Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου θα επισκεφτούν πριν την προπόνηση (η ώρα 17:00) το μνημείο ηρώων στο Λιοπέτρι για κατάθεση στεφάνων.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top