ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του Βαγγέλη

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του Βαγγέλη

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχώς πληθαίνουν - Mε αγωνία αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο το δραματικό επίλογο της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός σήμερα το πρωί.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου, η σορός του βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λίμνη, μεταξύ του γηπέδου της Ανατολής και του Ιχθυογεννητικού Σταθμού της ΔΕΛΙ.

Το πτώμα του 20χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και παραμορφωμένο, ενώ παράλληλα έφερε και τραύματα από επιθέσεις άγριων ζώων.

Αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο - Βαθιά τομή στο δεξί καρπό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του άτυχου 20χρονου είναι το κλειδί που θα λύσει το μυστήριο, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Βαγγέλης προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ αναφέρουν ότι στο δεξί καρπό φέρει βαθιά τομή, που πιθανότατα να προκλήθηκε από το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στο αριστερό του χέρι.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη του άτυχου φοιτητή

Στην πλατεία Συντάγματος έχει συγκεντρωθεί απλός κόσμος στη μνήμη του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Τσακίστε τους τραμπούκους σε κάθε γειτονιά», φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα αποδοκιμάζοντας με το δικό τους τρόπο τα ακραία περιστατικά βίας εις βάρος του άτυχου Βαγγέλη.

"Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σε λίγες ώρες"

Φως στα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

«Κάποιες πρώτες ενδείξεις, από το ιατροδικαστικό πόρισμα, μπορεί να υπάρξουν σε 3 με 4 ώρες», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής στο E, Φώντας Βρόσγος και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Τσούκαλη.

Συμπλήρωσε πως από την ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να φανεί «η αιτία θανάτου, τι μπορεί να έγινε και πως μπορεί να έγινε», ενώ είπε πως «μπορεί να φανεί αν έχει μεταφερθεί η σορός» του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός, επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

Τι δηλώνει ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει τον ανιψιό του.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Θρηνεί το χωριό του 20χρονου φοιτητή

Στο χωριό, που είναι ο τόπος κατοικίας της οικογένειας του νεκρού φοιτητή, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο επίλογος θα γραφόταν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Από νωρίς το πρωί, στο άκουσμα της είδησης εντοπισμού της σορού του Βαγγέλη, συγγενείς φίλοι και συγχωριανοί καθώς επίσης και μέλη της ευρύτερης οικογένειας από διάφορα μέρη του νησιού βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Γιακουμάκη και συνεχίζουν μέχρι και αυτή την ώρα να καταφτάνουν.

«Περιμένουμε τα επίσημα πορίσματα και το τι θα αναφέρει και ο ιατροδικαστής, που από την πλευρά της έχει ορίσει η ίδια η οικογένεια», ανέφερε πρώτος ξάδερφος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top