ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα

Ψήφισαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα, στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας.

Οι κάλπες κλείνουν στις επτά το απόγευμα της Κυριακής (7/7) ενώ μέχρι στιγμής (σ.σ. 13:30 το μεσημέρι) η προσέλευση κινείται στα ίδια επίπεδα με αυτά των ευρωεκλογών.

“Σήμερα ψηφίζουμε για να ήμαστε πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα. Να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και την αλήθεια για να ανοίξουμε τον δρόμο για έναν πιο φωτεινό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”, ήταν η δήλωση του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι το βράδυ του Σαββάτου (6/7) είδε όνειρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συγκυβερνήσει με τη Φώφη Γεννηματά και υποστήριξε ότι θα είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι το κόμμα του ήρθε για να μείνει στο πολιτικό σύστημα της χώρας και ευχαρίστησε όσους έδωσαν ποσοστό άνω του 4% στις ευρωεκλογές.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης ευχαρίστησε όσου σηκώθηκαν από τον καναπέ τους και πήγαν να ψηφίσουν, υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατία ανήκει σε αυτούς που την υπερασπίζονται.

Τέλος, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούν να διεκδικήσουν το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται και αξίζουν. “Πιστεύω ότι θα το κάνουν και από Δευτέρα, από αύριο, θα έχουμε Ζωή στη Βουλή ξανά”, κατέληξε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top