ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απόγνωση μητέρα που 'έχασε' την κόρη της – Παλεύει να σώσει τον γιο της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε απόγνωση μητέρα που 'έχασε' την κόρη της – Παλεύει να σώσει τον γιο της

Η κα. Χαρίκλεια Παύλου, από το Κολόσσι, δίνει μάχη για να σώσει τον γιο της ο οποίος πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια και τέλος Ιουλίου, υποβάλλεται σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», γίνεται αναφορά στον βίο της κα. Χαρίκλειας, η κόρη της οποίας απεβίωσε σε ηλικία 23 ετών, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τώρα η κα. Χαρίκλεια, παλεύει να σώσει τον 28χρονο σήμερα γιο της, ο οποίος πάσχει από μεγαλοκεφαλία και τον τελευταίο καιρό έχει υποτροπιάσει. Λόγω της κατάστασης, χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβασης στο Κέντρο Γενετικής στο Λονδίνο, όπου πηγαινοερχόταν το τελευταίο διάστημα, με την βοήθεια και του κράτους.

Για το ταξίδι του γιου της, που πραγματοποιήθηκε πριν 4 εβδομάδες, με σκοπό να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, χρειάστηκε να εξασφαλίσει μόνη της τα χρήματα που χρειάζονταν, με την συνδρομή οργανωμένων φορέων και της παροικίας.

Η επέμβαση προγραμματίστηκε για το τέλος Ιουλίου, ωστόσο οι νοσοκομειακές αρχές περιμένουν την κα. Χαρίκλεια να μεταβεί στο Λονδίνο για να είναι κοντά στο παιδί της. Ωστόσο, δεν έχει τα χρήματα, γι’ αυτό και αποτάθηκε στο Υπ. Εσωτερικών για να της χορηγηθεί άδεια για διεξαγωγή εράνου από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί και για έξοδα θεραπείας του 28χρονου γιου της.

Οι λογαριασμοί σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» είναι:

Ελληνική Τράπεζα: 2083250-6

Τράπεζα Κύπρου:  357024981695

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 97652763

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE