ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑΕΠ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σαν πυροσβέστης ο υπουργός Υγείας – Συνομίλησε με τους εργαζόμενους που απεργούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΑΕΠ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σαν πυροσβέστης ο υπουργός Υγείας – Συνομίλησε με τους εργαζόμενους που απεργούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Οτιδήποτε έχετε να προτείνετε, είτε μέσω συντεχνιών, είμαστε ανοικτοί να το συζητήσουμε» είπε στους εργαζόμενους του Τμ. Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών ο υπουργός Υγείας.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Το πρωί της Τρίτης (9/7) βρέθηκε στο ΤΑΕΠ του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, συνοδευόμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη.

Συνομιλώντας με τους απεργούς ο κ. Ιωάννου, διαμήνυσε ότι το Υπουργείου είναι ανοικτό σε συζητήσεις που θα φέρουν λύση στα όποια προβλήματα.

«Θέλω μια εφαρμόσιμη λύση, προτάσεις και όχι θεωρίες» σημείωσε επίσης ο υπουργός και ζήτησε να τον ενημερώσουν με συγκεκριμένα σημεία, για την αλλαγή που ζητούν.

Στην συνέχεια, αφού άκουσε τις φωνές των εργαζομένων, ο υπουργός ανέφερε ότι γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα και συμπλήρωσε ότι: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες».

Θυμίζουμε ότι από τις 7:00 το πρωί της Τρίτης (9/7) και για 24 ώρες, οι γιατροί της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) των ΤΑΕΠ κατήλθαν σε απεργία.

Τα επείγοντα περιστατικά, αντιμετωπίζονται με εφαρμογή σχεδίου δράσης που καταρτίστηκε ειδικά για την ημέρα της απεργίας, με την  αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα λειτουργούν τα Τμ. Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων, με λιγότερο αριθμό προσωπικού απ΄ότι συνήθως.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top